Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
VÝLET VIII. TŘÍDY, PRACHOVSKÉ SKÁLY, JIČÍN A OKOLÍ

ZŠ Krouna - Ve středu 29. května 2013 jsme z Krouny s paní učitelkou Urbanovou a paní učitelkou Skalovou jeli autobusem do Hlinska, kde jsme přestoupili na autobus, který nás odvezl až do Jičína.

 

V Jičíně jsme měli krátký rozchod a poté se vydali Lipovou alejí k nádraží na vlak, tím jsme docestovali do Libuně a odtud pěšky asi pět kilometrů k Turistické chatě, kde jsme se ubytovali a najedli. Poté jsme se vydali na poutavou prohlídku Prachovských skal. Po večeři následoval společenský program.

 

Druhý den po vydatné snídani jsme vyrazili na vlak do Libuně a odtud jeli do Sedmihorek. Poté pěšky na Hrubou skálu a po obědě v restauraci zpět na vlak směr Libuň. Tam se nám ale pokazilo počasí a začalo pršet, a tak nám nezbylo než si obléct pláštěnky a šlapat na chatu. Večer jsme po večeři příliš dlouho neponocovali, protože jsme byli unavení, buď z nachozených kilometrů  nebo z počasí, které nám moc nepřálo.

 

Foto: Pešková Simona, 8. třída

 

Poslední den jsme se probudili do uplakaného rána, to nám na náladě moc nepřidalo a zkazilo celý program, a tak jsme cestou do Libuně na vlak opět využili pláštěnky a náhradní obuv. Cesta vlakem do Turnova rychle uběhla. Protože stále pršelo, rozhodli jsme se po obědě vydat na cestu k domovu, do Hlinska jsme přijeli o několik hodin dříve, než bylo původně v plánu, právě kvůli nepříznivému počasí. Tam na nás už čekali rodiče.

 

I když se nám kvůli deštivému počasí nepodařilo navštívit všechna místa, která jsme chtěli vidět například hrad Kost, i přes to si snad každý odnesl nějaký pěkný zážitek a nejenom promočené oblečení a boty.

 

Více fotografií najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

Pešková Simona, 8. třída

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.