Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
VÝLET IX., NÁCHOD A OKOLÍ, ADRŠPACH

ZŠ Krouna - Ve dnech od 22. do 24. 5. 2013 se naše třída vydala na výlet do Náchoda a jeho okolí. První den jsme se sešli v sedm hodin ráno v Krouně, kde začal náš výlet a s ním i řada nezapomenutelných zážitků. Po příjezdu na nádraží v Náchodě jsme se vydali směrem do kempu. Když jsme dorazili na místo, ubytovali jsme se a připravili na další cestu.  Čekala nás pevnost Dobrošov. Bylo velké teplo a cesta vedla stále do kopce. Byli jsme unavení a těšili se, až dorazíme na místo a budeme se moci v pevnosti trošičku ochladit. Prohlédli jsme si celé podzemní pevnosti a vydali se zpět do kempu. Cestou nás ještě čekala prohlídka pevnosti Březinka. Obě pevnosti se nám moc líbily. Na cestě do kempu nás zastihla bouřka, déšť i kroupy. Když jsme dorazili na místo našeho noclehu, byli jsme celí promáčení. Mokré oblečení jsme rozvěsili všude, kde se dalo. Osušili jsme se a šli  na večeři. Potom jsme si v obchodě dokoupili pití. Večer hráli kluci fotbal. V noci nám byla velká zima, ale těšili jsme se na další den plný zážitků.

 

Foto: Mgr. Sádovská Jana

 

Ráno po snídani jsme se vydali na vlak, který nás odvezl do Adršpachu. Tam nás paní průvodkyně provedla skalami a k těm nejzajímavějším  nám sdělila několik informací. Viděli jsme i dva vodopády, které se nám moc líbily. Poté jsme se projeli na lodičce, ze které jsme mohli vidět mnoho "osobností" – např. Michaela Jacksona nebo Leonarda di Capria. Po projížďce jsme se vydali zpátky na vlak, který nás odvezl do Náchoda. V Náchodě nám dala paní učitelka rozchod. Kdo měl hlad, ten šel na pizzu a ostatní na zmrzlinu. Někteří z nás se šli kouknout na oblečení nebo seděli na lavičce. Po rozchodu jsme šli na večeři a z večeře zpátky do kempu. V noci nás čekala stezka odvahy. Někteří jí zvládli bez problémů a jiní si trochu zakřičeli J . Když si všichni prošli stezku odvahy, vrátili jsme se do chatek a v zimě, která v chatkách byla, se pokoušeli usnout.

 

Ráno jsme brzy vstávali, vyklidili a odevzdali chatky, a po snídani se vydali do zámku v Náchodě.  Po výstupu 300 schodů jsme konečně došli k zámku. Čekala nás prohlídka zámku i s medvědy a potom  cesta domů. Ve dvanáct hodin jsme nasedli do vlaku, ve kterém všichni usínali. Z důvodu poměrně častého přesedání jsme se ale moc nevyspali. Bylo nám líto, že je výlet u konce. Rozloučili jsme se a odebrali  k domovům. Jsme rádi, že jsme si náš poslední výlet užili naplno, a nikdy na něj nezapomeneme.

 

Více fotografií najde zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

Mgr. Kyncl Josef, ředitel školy

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.