Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
POZVÁNÍ NA KONCERT

Hlinsko - srdečně Vás zveme na benefiční koncert nazvaný "Hudební odpoledne trochu jinak", který se bude konat v kostele Narození Panny Marie v Hlinsku v neděli 24.11. v 15.00 hodin odpoledne. (Přeloženo ze 17.11. z důvodu změny programu účinkujících v Brně.)

 

V programu vystoupí komorní pěvecký ansámbl koncertní pěvkyně, hlasové poradkyně a pedagožky Heleny Halířové-Supové z Brna. Pod jejím vedením zazní díla známých autorů světové hudební literatury, např. J. Mysliveček, W. A. Mozart, A. Dvořák, B. Smetana, G. Verdi, B. Martinů a další hudební velikáni.. Skladby zazní buď v sólovém podání zpěváků, duet, trií a kvartet, či sborového zpěvu. Dalším hostem tohoto hudebního odpoledne bude varhaník a sbormistr Petr Kolař a dále korepetitor a klavírista Otto Bittner.

 

V programu koncertu vystoupí i velmi talentovaná zpěvačka Marie Novotná, studentka Gymnázia v Hlinsku a žákyně ZUŠ Hlinsko a ZUŠ Skuteč.

 

Paní Helena Halířová-Supová vystudovala hudební vědu na Hudební fakultě UJEP v Brně, dále studovala zpěv na pražské AMU a soukromě u prof. Apolla Granforta rovněž v Praze. Věnovala se řadě úspěšných pěvkyň a pěvců, působila také jako pedagožka. Se svým manželem, sólistou opery ND v Brně Václavem Halířem, se věnovala koncertní činnosti. V současnosti nadále vyučuje jako soukromá pedagožka zpěv a pro své studenty organizuje koncerty, které dramaturgicky připravuje a uvádí.

 

Vstupné je dobrovolné. Výtěžek koncertu s laskavostí všech účinkujících bude věnován na činnost Centra Jana XXIII. na sídlišti v Hlinsku.

 

Za pořadatele Vás srdečně zve Lída Pavlišová a kolektiv.

 

 

Pavlišová Lída

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.