Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
V PEKLE SI NÁS NENECHALI!

ZŠ Krouna - V pondělí 13. června 2016 se děti ze školní družiny po celoročním snažení konečně dočkaly a vydaly se na cestu do Pekla. Samozřejmě jen do toho v blízké Čertovině. I tak ale řada dětí s nástupem do autobusu trochu znejistěla, protože se celý rok skutečně a ne zrovna výjimečně zlobením snažily o to, aby do pekla alespoň pro výstrahu nahlédly. Některé děti pak pro jistotu raději na výlet dobrovolně ani nejely.

 

Foto: Kněžourová Lucie

 

Po příjezdu jsme se rozdělili na dvě skupiny a zatímco první zamířila na prohlídku, kterou provázela čertice, děti z druhé skupiny vzaly útokem stánek se suvenýry a hračkami. Nejvíce šly na odbyt svítící rohy - asi proto, aby v případě, že by v pekle zůstaly, dokonale zapadly mezi ostatní čertíky. Hodina čekání uběhla jako voda a upovídaná, a trochu i hubatá čertice už vedla do pekla i druhou skupinu. Po přivítání se děti dostaly do pekelné školy, kde je čerti zkoušeli z pekelných znalostí. Následovala čertovská trapírna, pekelná kuchyně a čertovský bar, kde děti dostaly z čertích rohů kofolu, které však v pekle říkají nehezky po čertovsky – jak, to vám děti prozradí doma samy J. Chybět samozřejmě nemohla ani audience u samotného Lucifera.

 

Ani jsme se nenadáli a byli jsme na konci prohlídky - jenže ouha, jedno z dětí zaujalo čerta natolik, že se rozhodl jej odnést. Už jsme se s ním pomalu rozloučili, ale peklo se nad ním nakonec smilovalo a na povrchu jsme se všichni šťastně shledali. Zbývalo tak nastoupit jen do autobusu a hurá domů.

 

U školy na děti už čekali nedočkaví rodiče – někteří s obavami, zda si jejich dítko v pekle nenechají, avšak našli se i tací, kteří neskrývali zklamání, že jsme se vrátili všichni.

 

Více fotografií najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

Kněžourová Lucie

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.