Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
VYPOUŠTĚNÍ BALÓNKŮ S PŘÁNÍMI JEŽÍŠKOVI V HLINSKU

Hlinsko - V loňském roce se tato akce konala poprvé i v Hlinsku a setkala se s obrovským zájmem všech dětí i dospělých. Podařilo se nám společně vypustit k nebi celkem 662 balónků s přáními Ježíškovi.

 

Vypouštění balónků je již tradiční předvánoční akce, jejíž smysl spočívá v tom, že v jednu chvíli si po celé republice mohou děti vypustit svůj balónek s přáníčkem pro Ježíška k nebi. Organizátorem této jedné z největších předvánočních akcí pro děti a celé rodiny je Agency Je5. Letošní Vypouštění balónků se bude konat v pátek 9.12.2016 v obvyklý čas 15:15 hodin. Město Hlinsko se k této akci také letos připojuje a místem pro vypouštění balónků bude Betlém jako v loňském roce. Sraz účastníků bude od 14.00 hod., aby jsme stihli nafouknout všechny balónky a děti napsat svá přáníčka. Balónky i přáníčka se budou vyzvedávat v Turistickém informačním centru. Balónky mohou vypouštět jak děti, tak dospělí a není podmínkou mít trvalé bydliště v Hlinsku.

 

 

Balónky zúčastnění dostávají zdarma, stejně jako přáníčka pro Ježíška, která se k balónkům připevňují. V místě organizování akce všichni na pokyn v jednu chvíli vypustí své balónky s přáníčky. V roce 2014 se vypustilo 103 738 balónků ze 415 míst ve všech koutech naší země. Tím se podařil překonat rekord v počtu balónků vypuštěných v jeden okamžik. Podaří se nám v letošním roce společnými silami tento rekord opět překonat? Pojďte se o to s námi pokusit!

 

Vstupné na akci je zdarma.

 

Prohlášení společnosti Smart Baloons s.r.o. (výrobce dodávaných balónků):

 

Naše balónky, jako jedny z mála výrobků v tomto sortimentu na trhu, splňují novou směrnici Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES o bezpečnosti hraček. Balónky jsou vyrobeny z přírodního kaučuku, zdravotně nezávadné, 100% biologicky rozložitelné.

 

Ing. Jandová Yvona

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.