Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
NOC VE ŠKOLNÍ DRUŽINĚ

ZŠ Krouna - Jako odměnu pro děti, které svědomitě nacvičovaly pásmo písniček a básniček při tradičním rozsvěcení vánočního stromečku, pořádá školní družina každoročně v prosinci akci s názvem "Noc ve škole".

 

Letos se děti se i se svými batůžky začaly scházet v pátek 9. prosince 2016 před čtvrtou hodinou odpolední a vítaly je obě vychovatelky a pomocnice z řad žákyň 8. a 9. ročníku. V družině a v sále přístavby pro ně byl připravený program s písničkami a soutěžemi, kterého se některé děti účastnily v karnevalových maskách. Když se dostatečně vydováděly, následovala večeře (tradičně pizza) a po ní příprava na noční stezku odvahy potemnělou školou, na níž na děti číhala všelijaká strašidla a musely projít i tajemnými kouty školy, kam se normálně nedostanou. Celou školou se navíc ze školního rozhlasu rozléhaly strašidelné zvuky a skřeky, které cestu dětem vůbec neusnadňovaly. V některých dětech sice byla malá dušička, ale všechny nakonec trasu zvládly a většina dokonce dvakrát, když nakonec celou stezku prošly děti s vychovatelkami společně.

 

Foto: Kynclová Lucie, Kučerová Pavla

 

Po "strašení" si pak děti přenesly své věci z družiny do sálu a připravily se na usínání při pohádkách - první byla Dvanáct měsíčků a druhá, kterou ale děti nedodívaly, protože většina z nich již usnula, byla Hledá se Dori.

 

Sobotní ráno pak již bylo ve znamení úklidu, snídaně, předávání dětí rodičům a dlouhého a velkého úklidu.

 

Poděkování náleží všem dospělým, kteří akci zajišťovali, a také žákům VIII. a IX. třídy (jmenovitě E. Bartůňkové, D. Drahošové, M. Gregorové, N. Moučkové, S. Náplavové, K. Hromádkové, P. Svatoňové, K. Chlupáčové, D. Pavlišové), bez jejichž pomoci (odpolední program, pomoc s obsluhou dětí při večeři, přípravě na spaní, ranním oblékání a balení věcí, přípravě snídaně a závěrečném úklidu) bychom nedokázali více než 50 dětí I. až V. třídy obstarat.

 

Více fotografií najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

Kynclová Lucie, Kučerová Pavla

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.