Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
MILÁČEK ANNA OD 19 HODIN, DNE 21.2.2017 FABRIKA SVITAVY

Svitavy - Dne 21. února 2017 naše divadlo Divadlo Palace přiveze do sálu Fabrika Svitavy - Světově proslulou situační komedii "Miláček Anna" - že není šikovné přivést si domů milence právě, když má váš manžel v ložnici svou přítelkyni. Ještě, že je tu služka Anna...

 

Celý děj se odehrává v jednom pokoji, nicméně máte pocit několika paralelních dějišť, protože se tu doslova "dveře netrhnou." Manželé si zkrátka potřebují od letitého vztahu poněkud odpočinout, a tak si to vyzkoušejí s náhradními partnery. Nicméně, na konci se zase rádi vrátí do rodinného hnízda. A proč se hra jmenuje Miláček Anna (Martina Hudečková)? Je to právě ona, která nepřehledné hemžení v jedné domácnosti kočíruje tak, aby vše dobře dopadlo...

 

Režie se ujal filmový režisér Zdeněk Tyc. V rolích manželů se představují David Prachař a Petra Špalková, v rolích jejich "náhradních partnerů" hrají Saša Rašilov a Linda Rybová. Zdá se, že si herci, které známe spíše ze seriozního repertoáru velkých scén, skutečně s chutí zařádili. David Prachař hraje úhybného alibistického úředníčka, který ovšem dokáže mužsky machrovat (např. jeho břišní cvičení jsou sama o sobě dobrým gagem). Petra Špalková v černé paruce je ordinérní ženská, která si v manželství hraje na skromnou nesamostatnou chudinku. Saša Ra&sc aron ;ilov, jako poněkud jetý, lehce natvrdlý rocker, nakonec najde tu pravou partnerku v rozkošně "blbé" blondýně Lindy Rybové. Scéna Palace nabízí vděčný repertoár pro diváka, který se chce dosyta zasmát a podívat se na herce, které zná z televize. Toho se mu v této inscenaci dostává bohatě.

 

Pro zvětšení klikněte myší na obrázek

 

Scéna Palace nabízí vděčný repertoár pro diváka, který se chce dosyta zasmát a podívat se na herce, které zná z televize. Toho se mu v této inscenaci dostává bohatě.

 

Recenze diváků na představení "Miláček Anna"

 

Melluzina 100 % Perfektní představení pro perfektní relaxaci po náročných rozlítaných dnech :). Martina Hudečková brilantní a i ostatní si své charaktery víc než užívají. Linda byla "ty vago opravdu boží", a to, co "předvedla", jen tak někdo nepřehraje :). Petra má úžasný komediální talent - určitě nejen ten, čučela jsem :). Celé divadlo se bavilo. Většina z nás měla při odchodu rozesmáté tváře a pohodu v sobě :). Díky za ni! :)

 

Lotka 100 % Moc mě představení pobavilo :-) Kdo se chce zasmát, tak doporučuju.

 

Ryhop 80 % Praštěný komedie zrovna nemusím, ale tohle bylo fakt jako upe zupe. Moc se mi líbila Vanda Hybnerová, a co předváděla Linda Rybová, to bylo (pokud to člověk dokáže přijmout) ty vogo boží :) V rámci svojí kategorie jasnej nadprůměr.

 

Pavla H 80 % Jako sranda to je, o tom žádná :) Podle mě to skutečně stojí za to shlédnout. Hlavně dámská část obsazení si hru užívá, což mě bavilo sledovat.

 

Chtěli bychom tak vytvořit tradici, kterou umožníme i občanům města a nedalekého okolí shlédnout kvalitní divadelní představení, bez toho, že by museli vážit dlouhou cestu do hlavního města. Vloni mělo představení uváděné ve Filharmonii Hradec Králové velkou návštěvnost a zároveň jsme mezi diváky zaznamenali výraznou spokojenost.

 

http://www.divadlopalace.cz/cz/marc-camoletti-milacek-anna/90/

 

Cena vstupenek 370 Kč, 350 Kč, 330 Kč

 

Toto představení je velice vydařené a bavit se budete od začátku do konce.

 

Vaněk Martin, Obchodní oddělení

Divadlo Palace

Václavské náměstí 43

 

Teplá Ivana

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.