Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
VÝSLEDKY ZÁPASŮ 17. A 18. KOLA OP - MLADŠÍ PŘÍPRAVKA TJ SOKOL KROUNA

Krouna - Výsledky zápasů 17. a 18. kola okresního přeboru - mladší přípravka TJ Sokol Krouna.

 

Zápasy 17. kola sehráli fotbalisté mladší přípravky TJ Sokol Krouna 21. 5. 2017 na hřišti v Miřeticích.

 

Foto: Vtípil Martin

 

V obou zápasech jsme potvrdili dobrou formu, a tak mělo 17. kolo prakticky pouze dvě zápletky. První, když jsme půl hodiny před zahajovacím hvizdem rozhodčího zjistili, že jsme sice skoro všichni včas na místě, ale že nám chybí dresy. No co, to už se stalo jiným velkoklubům, dokonce i reprezentačním týmům. Díky flexibilitě realizačního týmu, který byl ještě na cestě, se problém podařilo vyřešit a mohli jsme nastoupit k úvodnímu zápasu proti Chroustovicím. Druhou zápletkou byla situace v průběhu zápasu, kdy soupeř zasahujícímu brankáři Švandovi ošklivě přišlápl nohu. Naštěstí mohl náš gólman ve hře pokračovat. V zápase jsme zvítězili 11:2 (v poločase 7:2) a vrátili jsme Chroustovicím porážku, kterou jsme od nich utržili hned v prvním zápase jarní části soutěže. 

 

Branky Krouna: Vtípil 4, Němec 3, Hufnágel 2, Pavliš O. 2

 

Ve druhém zápase nás čekalo domácí družstvo Miřetic. I v tomto zápase jsme vyhráli. Konečný výsledek 7:1 (v poločase 4:1).

 

Branky Krouna: Vodehnal 2, Němec 2, Pavliš O. 1, Vtípil 1, Kulhavá E. 1

 

Více fotografií najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

V 18. kole jsme 27. 5. 2017 zavítali do Orle. Čekaly nás dva zápasy, o kterých jsme věděli, že budou velmi těžké, neboť jsme k nim nastupovali oslabeni o dva důležité hráče Ondru Pavliše a Juru Němce.

 

K zápasu s Tuněchody jsme nastupovali v 10 hodin, slunce žhnulo a bylo už pořádné teplo. Tuněchody se dostaly do vedení na 2:0, ale do poločasu jsme dokázali srovnat. Ve druhém poločase pokračoval pěkný fotbal na obou stranách, soupeř přidal další dvě branky, my čtyři, a tak jsme zvítězili 6:4.

 

Branky Krouna: Vodehnal 4, Vtípil 2

 

Foto: Vtípil Martin

 

Ve druhém zápase nás čekali domácí hráči Orle. Pokračovali jsme v líbivém herním projevu a zápas byl velice vyrovnaný. Poločas skončil nerozhodně 2:2. V průběhu druhé půle jsme dokázali soupeři odskočit o tři branky. Bohužel na naše hráče postupně začala doléhat únava z horka umocněná omezenými možnostmi vystřídat se, a tím si odpočinout. Soupeř točil kompletní dvě čtyřky! Vedení 5:2 jsme ztratili a následně jsme dokonce o dvě branky prohrávali. Těsně před koncem zápasu zahrával Vodehnal rohový kop, našel před brankou Vtípila (kluci o sobě dnes skvěle věděli), který proměnil a vykřesal ještě šanci na vyrovnání. I když jsme si ještě v závěru vytvořili slibný tlak, vyrovnat jsme již nedokázali. Orel ukončil naši sérii 11 vyhraných zápasů v řadě. Prohráli jsme 6:7. V kabině sice bylo trochu smutno, ale řekli jsme si, že jsme prohráli  se vztyčenou hlavou. Jediné, co nás může trochu mrzet, je, že jsme neudrželi tříbrankový náskok. Na druhou stranu všichni hráli na maximum a celý tým si zasloužil pochvalu za bojovný a obětavý výkon.

 

Branky Krouna: Vtípil 3, Vodehnal 2, Pražan 1

 

V 19. kole měli naši hráči volno. V posledním 20. kole dne 11. 6. 2017 nastoupíme na domácí půdě proti Zaječicím (v 9:00 hodin) a Luži (v 11:00 hodin). Přijďte fandit, určitě se budeme chtít před domácími fanoušky rozloučit s letošní sezónou co nejlepším výkonem.

 

Více fotografií najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

Vtípil Martin

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.