Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
NOMINACE NA OCENĚNÍ PARDUBICKÉHO KRAJE

Krouna - Ceny Pardubického kraje jsou nejvyšším oceněním, kterým kraj vyjadřuje uznání a respekt významným osobnostem, kolektivům nebo právnickým osobám, které se zasloužily o rozvoj Pardubického kraje. Zastupitelstvo Pardubického kraje tak hodlá rozvíjet dobré tradice Pardubického kraje a cestou udělování cen také trvale a významně posilovat uvědomování si příslušnosti k území i lidem, kteří v Pardubickém kraji žijí. Pardubický kraj udílí ocenění od roku 2014.

 

Nominace na Ocenění kraje je možné podávat do 30.listopadu 2019.

 

Ocenění se udílí v kategoriích:

 

Za zásluhy o Pardubický kraj

Je to nejvyšší ocenění kraje a je udělováno respektovaným osobnostem, kolektivům nebo právnickým osobám, které svojí mimořádnou činností přispěly k rozvoji kraje nebo se jinak mimořádně zasloužily o Pardubický kraj.

 

Cena Michala Rabase za záchranu

Je specifickým oceněním kraje za mimořádné nebo dlouhodobé zásluhy osobnostem, kolektivům nebo právnickým osobám, které se zasloužily v zájmu prospěchu kraje a jeho občanů o záchranu života, zdraví nebo dalších významných hodnot. Cenu lze udělit jak za mimořádné zásluhy při dosažení pokroku ve zdravotnictví, tak i za mimořádné zásluhy při předcházení, řešení a odstraňování následků mimořádných událostí ohrožujících život, zdraví nebo jiné významné hodnoty.

 

Nominování:

 

Nominovat osobnosti na ceny Pardubického kraje lze písemně na vyplněném formuláři doručeném na adresu Pardubického kraje, Komenského nám. 125, 532 11 Pardubice s poznámkou: Ocenění Pardubického kraje.

 

Nutnou podmínkou pro přijetí a další zpracování nominačních návrhů je s ohledem na požadavky Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (tzv. GDPR) udělení souhlasu nominujícího i nominovaného. Děkujeme za pochopení a respektování této zákonné podmínky.

 

Ceny Pardubického kraje lze udělit také in memoriam. Cenu pak přebírají příslušní pozůstalí. Cenu nelze udělit opakovaně.

 

Všechny došlé nominace jsou poté předloženy k projednání, následně je návrh na udělení ocenění schvalován v orgánech samosprávy Pardubického kraje. Tento proces je završen rozhodnutím Zastupitelstva Pardubického kraje, kdy zpravidla po únorovém jednání jsou zveřejněna tiskovou zprávou na našich webových stránkách jména laureátů za daný ročník. Příští slavnostní předávání se uskuteční 29. dubna 2020 ve Východočeském divadle za účasti laureátů, jejich navrhovatelů i dalších hostů.

 

Podrobné informace najdete zde.

 

Nominační formulář na udělení ceny Pardubického kraje (1,37 MB)

Zásady pro udělování cen Pardubického kraje (398 kB)

 

PhDr. Nováková Zuzana, oddělení komunikace a vnějších vztahů

 

Teplá Ivana, obec Krouna

 

Kušta Michal

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.